27. rođendanski koncert „Cvrkutića“

U nedjelju, 19.11.2017., dječji zbor „Cvrkutići“ proslavio je svoj 27. rođendan. Prigodnim koncertom u prepunoj Pastoralnoj dvorani u Svetom Križu Začretju obilježili su još jednu godinu u nizu svog djelovanja. Na pozornici su se najprije predstavili oni najmanji Cvrkutići – 23 mališana vrtiće i predškolske dobi. Pokazali su svoje pjevačke i plesne sposobnosti te tako razveselili publiku i izmamili osmjehe na njihova lica. Nakon njih na pozornici su zasvirali njihovi dragi gosti – tamburaški sastav KUD-a „Laz Bistrički“ pod vodstvom profesorice gđe Tatijane Lenart. Mlađi tamburaški sastav čini osmero entuzijasta, učenika osnovne i srednje škole, koji sudjeluju na mnogobrojnim koncertima u mjestu stanovanja, susjednim županijama kao i inozemstvu. Svečani koncert završio je nastupom starije skupine Cvrkutića. Prema reakciji publike, koncert je bio i više nego uspješan, a djeca su otišla svojim kućama s osmjehom na licu.

Zahvaljujemo svim roditeljima na dugogodišnjoj podršci, marljivim mamama i bakama koje su i ovaj put pripremile slatke i slane delicije u kojima su svi prisutni mogli uživati. Veliko hvala i gostima iz Laza Bistričkog što su uveličali večer svojim vrhunskim izvedbama. Zahvaljujemo i velečasnom, gospodinu Zlatku Pavetiću na ustupljenom prostoru te načelniku, gospodinu Marku Kosu, koji nas je pozorno slušao iz prvog reda i koji konstantno pomaže i potiče rad Udruge.

Zahvaljujemo i voditeljici zbora, Žaklini Vukić, na velikom trudu i ljubavi koju pruža svoj djeci, te predsjednici Ani Štrumfin koja je omogućila da mali i veliki Cvrkutići još jednom pokažu svojim sumještanima svoje talente.