Nova znanstvena tribina udruge Djedovina

Svetokriška udruga za očuvanje baštine i promicanje kulture življenja „Djedovina“ u suradnji s Općinskom knjižnicom i čitaonicom Sveti Križ Začretje održala je 23. lipnja ove godine u Galeriji Žitnica još jednu znanstvenu tribinu u ciklusu „Veliki ljudi z male bregov“.

Ovaj put se svojim sumještanima predstavio doc. dr. sc. Božidar Jaković, Prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu koji je početke svojih profesionalnih znanja stekao u Srednjoj  ekonomskoj školi u Zaboku. Završio je potom Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Poslovne informatike, a zatim Poslijediplomski studij, smjer Informatički menagement te Poslijediplomski doktorski studij.

Tijekom godina profesionalno se usavršavao na mnogim radionicama, edukacijama i konferencijama u brojnim zemljama poput SAD-a, Kanade, Japana, Kine te raznim zemljama Europske unije. Član je više stručnih udruženja i tijela te autor stotinjak objavljenih radova. Dobitnik je više nagrada i priznanja te autor i voditelj raznih stručnih projekata. Aktivno sudjeluje na stručnim i znanstvenim skupovima diljem svijeta. Nastavu održava na preko 20 različitih kolegija na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini, na sveučilišnoj i stručnoj vertikali u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Sloveniji. Ovaj put je obradio temu: Digitalne tehnologije u poslovanju. Kakva nas budućnost očekuje? Vrlo interesantno prezentirana tema pobudila je kod posjetitelja sukladan interes i diskusiju. Predsjednica udruge „Djedovina“ i voditeljica tribine Doroteja Jačmenica Pušenjak zahvalila je doc. Jakoviću na sudjelovanju i čestitala mu na dosadašnjim  profesionalnim uspjesima. Podsjetila je da je udruga “Djedovina“ ovaj ciklus tribina započela prije nekoliko godina želeći pokazati mladim, vrijednim i obrazovanim ljudima da nas njihov rad zanima, da ga cijenimo, želimo bolje upoznati te da im pokažemo koliko nam svime jest ili bi trebalo biti važno da oni žive, rade i profesionalno se razvijaju u svojoj domovini.

Obavijest !

s danom 25. svibnjem 2018. godine u zemljama Europske unije na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR – General Regulation on Personal Dana Protection) kojom se, između ostalog, propisuje i privola korisnika na objavljivanje informacija. Osnovna svrha Uredbe je veća kontrola pojedinaca nad njihovim osobnim podacima. Ako se Vaša ili fotografija Vašeg djeteta nalazi na web stranici Općine, a Vi ne želite da ista bude objavljena, možete zatražiti da se ukloni na adresu: info@sveti-kriz-zacretje.hr