Učenici nižih razreda na kazališnoj predstavi Ježeva kućica i na Petom KIKI međunarodnom festivalu dječjeg filma

Naši učenici razredne nastave posjetili su Peti KIKI međunarodni festival dječjeg filma koji se održavao od 25. do 28. travnja 2016 u Multimedijskom centru u Zaboku. Oni su u srijedu 27.4. uživali u raznolikim animiranim i igranim filmovima nakon kojhih su pisali svoje izvještaje i doživljaje. Neki učenici su potaknuti filmovima izrađivali i lutkice. U nastavku pročitajte dječje dojmove.

U četvrtak 28.4. 2016. su svi učenici razredne nastave bili u Pastoralnom centru gdje je gostovalo kazalište Smješko s predstavom Ježeva kućica. Gostovanje je predviđeno kurikulumom škole kao dio medijske kulture. U nastavku možete pročitati dječje dojmove.

“Svidjelo mi se to što je lija pozvala ježa na ručak, to što je jež liji napisao pjesmu i što je ptica pronašla pjesmu. Nije mi se svidjelo kada su se svinja, vuk i medo rugali ježu i govorili mu da je budala. ”

Stjepan Piljek, 1.a

“Danas smo išli u Pastoralnu dvoranu da bi gledali Ježevu kućicu. Najviše mi se sviđala divlja svinja jer je cijelo vrijeme samo štucala. Nije mi se sviđalo kada je vuk prestrašio ježića. Lijepe su mi bile pjesmice koje su pjevali.”

Sara Sente, 1.a

tekst: kristina Varžić