Javno savjetovanje o Prijedlogu Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Općine Sveti Križ Začretje

Općina Sveti Križ Začretje otvara javno savjetovanje o Odluci o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Općine Sveti Križ Začretje.

Prijedlog Odluke možete preuzeti ovdje. Javno savjetovanje  biti će otvoreno do 12.11.2019. godine. Cilj i svrha javnog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženom prijedlogu Odluke. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje konkretne primjedbe i prijedloge na prijedlog Odluke uz jasna obrazloženja i to putem obrasca za sudjelovanja u savjetovanju koji možete preuzeti ovdje. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu neće biti uzete na razmatranje. Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi biti će objavljeni na mrežnim stranicama Općine, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni. Za dodatne upite u vezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.