Obavijest o mjeri pomoći gospodarstvu KZŽ – besplatne usluge Poduzetničkog centra KZŽ d.o.o.

Ovim putem željeli bi vas informirati da s obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 virusa te utjecaj iste na gospodarstvo, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar donio je odluku (niže u privitku) o mjeri pomoći našem gospodarskom sektoru – osiguranje besplatnih usluga županijske tvrtke Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije d.o.o. kao poduzetničke potporne institucije.

Navedene usluge se odnose na sve savjetodavne usluge, a u vidu pripreme zahtjeva te sve ostale potrebne dokumentacije svim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima s područja Krapinsko-zagorske županije na sve interventne mjere pomoći gospodarstvu usvojene na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini (uključujući i mjere komercijalnih banaka).

Navedeno se odnosi na sve sektore u gospodarstvu i sve pravne i fizičke oblike registracije poslovnog subjekta.

Ovim putem napominjemo da zbog sigurnosti i odgovornosti prema situaciji, sve poslove djelatnici obavljaju od kuće i stoje na raspolaganju za sve vaše upite na niže navedenim kontaktima u privitku.

Važno je za istaknuti da se sve prijave mogu izvršiti online i samim time su institucije nositelji mjera prilagodili prijave na naveden način.

Besplatna pomoć gospodarstvu-Pod centar (003)

Kontakti