Javno savjetovanje o prijedlogu Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Križ Začretje

Općina Sveti Križ Začretje otvara javno savjetovanje o prijedlogu Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Križ Začretje.

Prijedlog Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Križ Začretje možete preuzeti ovdje. Javno savjetovanje biti će otvoreno do 28. siječnja 2022. godine. Cilj i svrha javnog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženoj Procjeni rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Križ Začretje. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje konkretne primjedbe i prijedloge na prijedlog Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Križ Začretje ovdje. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu neće biti uzete na razmatranje. Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi biti će objavljeni na mrežnim stranicama Općine, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni. Za dodatne upite u vezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.