Javno savjetovanje o prijedlogu Procjene ugroženosti od požar i tehnološke eksplozije te Plana zaštite od požara

Općina Sveti Križ Začretje otvara javno savjetovanje o prijedlogu Procjene ugroženosti od požara i tehnološke eksplozije te Plana zaštite od požara

Prijedlog Procjene ugroženosti od požara i tehnološke eksplozije možete preuzeti ovdje. Prijedlog Plana zaštite od požara možete preuzeti ovdje. Javno savjetovanje biti će otvoreno do 05. prosinca 2022. godine. Cilj i svrha javnog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženoj Procjeni ugroženosti od požara i tehnološke eksplozije te Plana zaštite od požara. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje konkretne primjedbe i prijedloge na prijedlog Procjene i Plana ovdje. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu neće biti uzete na razmatranje. Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: info@sveti-kriz-zacretje.hr.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi biti će objavljeni na mrežnim stranicama Općine, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni. Za dodatne upite u vezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: info@sveti-kriz-zacretje.hr.