U dvorcu Sveti Križ Začretje izvedena pretpremijera operete „Šišmiš“

U utorak, 09. srpnja je u dvorcu Sveti Križ Začretje ansambl Opere b.b. izveo pretpremijeru operete „Šišmiš“, Johanna Straussa ml. Operetu je režirala Branka Cvitković, koreografiju potpisuje Dinko Bogdanić, kostimografija je djelo Dženise Pecotić i Tihane Cizelj, dirigent je Darijan Ivezić, a scenografiju je pripremila Marta Crnobrnja.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji Ronalda Brausa i Mirne Flögel Mršić jučer su svetokrišćani i njihovi gosti mogli uživati u prekrasnoj glazbenoj večeri. Nadahnuti prostorom dvorca izvođači Ronald Braus, Lidija Horvat-Dunjko, Nada Abrus, Zvonimir Ivanović, Siniša Galović i dr. izveli su ovu veselu, lepršavu i vizualno vrlo dopadljivu predstavu.

Svečana premijera „Šišmiša“ će se dogoditi u Rovinju 22.07.2019. za vrijeme trajanja „Rovinj art & more“ festivala čiji je inicijator i umjetnički direktor operni pjevač Ronald Braus. Na kraju je svim izvođačima, a posebno Ronaldu Brausu, Lidiji Horvat-Dunjko i gospođi Mirni Flögel Mršić zahvalio načelnik Općine Marko Kos, koji je predao prigodne poklone.