Javno savjetovanje o Prijedlogu II. izmjene Proračuna Općine Sveti Križ Začretje za 2019. godinu

Općina Sveti Križ Začretje otvara javno savjetovanje o Prijedlogu II. izmjene Proračuna Općine Sveti Križ Začretje za 2019. godinu.

Prijedlog II. izmjene Proračuna možete preuzeti ovdje. Javno savjetovanje  biti će otvoreno do 19.11.2019. Cilj i svrha javnog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženom prijedlogu II. izmjene Proračuna. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje konkretne primjedbe i prijedloge na prijedlog II. izmjene Proračuna uz jasna obrazloženja i to putem obrasca za sudjelovanja u savjetovanju koji možete preuzeti ovdje. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu neće biti uzete na razmatranje. Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi biti će objavljeni na mrežnim stranicama Općine, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni. Za dodatne upite u vezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.