Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Ravnateljstvo civilne zaštite 25. ožujka 2022. objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. Poziv se odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.

Cjelokupan tekst i upute za provedbu Javnog poziva dostupni su na poveznici https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518, a Obrasce za prijavu osim na priloženoj poveznici, moguće je preuzeti i u prostorijama Općine Sveti Križ Začretje.

Popunjeni Obrazac uz dokaze o vlasništvu potrebno je dostaviti osobno (u uredovno vrijeme) ili poštom na adresu Trg hrvatske kraljice Jelene 1, Sveti Križ Začretje, odnosno elektronskim putem na adresu info@sveti-kriz-zacretje.hr.

Nakon zaprimljenih zahtjeva, u dogovoru s ponuditeljem provest će se neposredni nadzor stambene jedinice i utvrditi vjerodostojnost ponude, a o čemu Stožer civilne zaštite Općine Sveti Križ Začretje izdaje Potvrdu.

Sve informacije je moguće dobiti i na tel. 049/227-764, kontakt: Sabina Kučko.

Odluku o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju preuzmite OVDJE!

Letak Koraci za prijavu preuzmite OVDJE!

Obrazac Ponude smještaja za raseljene osobe preuzmite OVDJE!

Potvrdu o nadzoru stambene jedinice preuzmite OVDJE!