Javno savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave

Općina Sveti Križ Začretje otvara javno savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave.

Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave možete preuzeti ovdje. Javno savjetovanje biti će otvoreno do 03.03.2023. Cilj i svrha javnog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženom Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave. Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje konkretne primjedbe i prijedloge na prijedlog  Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave  uz jasna obrazloženja i to putem obrasca za sudjelovanja u savjetovanju koji možete preuzeti ovdje. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu neće biti uzete na razmatranje. Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi biti će objavljeni na mrežnim stranicama Općine, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni. Za dodatne upite u vezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: jasminka@sveti-kriz-zacretje.hr.